Het beste recept voor je Lori

Rainbow lorikeet

Leestijd: ± 2 minuten

Lori’s zijn door hun mooie kleuren met daarnaast hun vriendelijke en sociale karakter een populair gevederd vriendje voor veel vogelliefhebbers. In de vrije natuur eten lori’s hoofdzakelijk nectar en pollen uit bloesem. Daarbij eten ze ook insecten en vruchten. Om de vogels in goede conditie te houden is het noodzakelijk om hun natuurlijk voeding zo goed mogelijk na te bootsen. Daarom hebben we bij Wisbroek voeding ontwikkeld die speciaal voor lori’s is bedoeld. In ons assortiment kun je kiezen uit drie varianten.

Wisbroek Lory Diet

De eerste variant is Wisbroek Lory Diet. Dit is een aanvullende voeding die uit geëxtrudeerde pellets bestaat. Ieder pellet bevat alle voedingsstoffen die jouw vogel nodig heeft om in topconditie te blijven en zijn bereid met echt fruit. Je lori kan deze pellets naast zijn dagelijkse portie nectar en fruit geven.

Lory
Lory

Wisbroek Lory Nectar

Om je vogels de benodigde nectar te geven, hebben we Wisbroek Lory Nectar in ons assortiment. Door het poeder met water te mengen, ontstaat er een mooie gelvormige voeding. Deze voeding bevat alle natuurlijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en eiwitten die de lori nodig heeft. 

De toegevoegde spirulina in de nectar gaat bederf tegen en is daarnaast ook nog een natuurlijke kleurstof voor vogels. Hierdoor komen hun mooie natuurlijke kleuren beter naar boven. Deze nectar is ook prima te combineren met vers fruit.

Wisbroek Lory Powder

Onze laatste voedingsvariant voor Lori’s is Wisbroek Lory Powder. Dit is een droge voeding voor nectaretende vogels. Het poeder lijkt erg op het stuifmeel dat de vogels in de natuur eten. Hierdoor wordt het snel geaccepteerd en zijn ze er dol op.

Wisbroek Lory Powder bevat ook alle voedingsstoffen die Lori’s nodig hebben. Doordat deze voeding droog gevoerd kan worden, vermindert het de kans op schimmel aanzienlijk. Het kan ook over hun dagelijkse portie fruit worden gestrooid.

Lory

Het beste recept voor jouw vogel

Welke variant je ook kiest voor je lori, je weet dat hij met onze Wisbroek Lory Nectar of Lory Powder een complete voeding geeft. Deze kan eventueel worden aangevuld met de Wisbroek Lory Diet. Op deze manier krijgt je vogel alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt waarmee hij in topconditie blijft. Je hebt dus het beste recept voor je lori in huis.

Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen. Mr. B helpt je graag verder om het beste recept voor jouw vogel samen te stellen. Stuur een mailtje met jouw vraag naar hello@wisbroek.com.

MR B says hi!

Toont alle 3 resultaten

Misschien ook interessant...

Ontwikkeling van onze vogelvoeding

Leestijd: ± 4 minuten Bij Wisbroek begrijpen we hoe belangrijk het is om aan de specifieke voedingsbehoeften van vogels...

Power voor voedselinsecten

Leestijd: ± 2 minuten Insecten. Veel vogels zijn er dol op en het is een natuurlijke bron van eiwitten...

Het beste recept in de winter

Leestijd: ± 3 minuten De zomer is voorbij, de dagen worden korter en het weer wisselvalliger. Als vogeleigenaar is...