Vernieuwd recept Wisbroek Parrot Nut Blend Daily

African Grey

Leestijd: ± 1 minuut

Bij het ontwikkelen van vogelvoeding is het niet zo dat je klaar bent zodra je een product hebt ontwikkeld en getest. Er komen in de loop van de tijd steeds nieuwe inzichten. Hierdoor kun je een product blijven ontwikkelen en verbeteren. Dit is precies wat we bij Wisbroek ook doen. In ons Wisbroek R&D Center kunnen we de producten testen met onze eigen vogels en eventuele aanpassingen aan de voeding doorvoeren.

Feedback

Een andere belangrijke bron van informatie over onze voeding is de feedback die wij ontvangen van onze klanten. Zo kregen we van enkele gebruikers van onze Wisbroek Parrot Nut Blend Daily de vraag waarom deze pellets vaak het laatst worden gegeten door hun vogel. Zij gebruiken vaak een mix van onze Parrot lijn en het viel hen op dat deze pellets het langst bleven liggen.

Met deze vraag in onze gedachten hebben we dit product opnieuw onder de loep genomen. Door kritisch naar ons recept te kijken, zijn we in staat geweest om dit aan te passen en te verbeteren. Het zit vaak in hele kleine dingen. Hierbij blijft de diversiteit en uitgebalanceerde formule gewaarborgd.

Vernieuwd recept

Het vernieuwde recept is uiteindelijk de markt opgegaan en we kregen meteen feedback terug dat de Wisbroek Parrot Nut Blend Daily pellets nu vrijwel meteen door hun kromsnavels werden gegeten. Dat is natuurlijk goed nieuws. Nu kunnen alle kromsnavels volop genieten van onze gezonde voeding. Het vernieuwde recept is trouwens toegepast in zowel de Small als Large pellet van onze Wisbroek Parrot Nut Blend Daily.

Benieuwd of jouw kromsnavel ook zo smult van de vernieuwde Wisbroek Parrot Nut Blend Daily? Bestel het in onze webwinkel en laat ons weten wat jij en je vogel ervan vinden. Feedback en/of ideeën kun je altijd mailen naar hello@wisbroek.com.

MR B says hi!

Toont alle 2 resultaten

Misschien ook interessant...

Ontwikkeling van onze vogelvoeding

Leestijd: ± 4 minuten Bij Wisbroek begrijpen we hoe belangrijk het is om aan de specifieke voedingsbehoeften van vogels...

Power voor voedselinsecten

Leestijd: ± 2 minuten Insecten. Veel vogels zijn er dol op en het is een natuurlijke bron van eiwitten...

Het beste recept in de winter

Leestijd: ± 3 minuten De zomer is voorbij, de dagen worden korter en het weer wisselvalliger. Als vogeleigenaar is...